WAH!

WAH!

Thursday, December 31, 2009

GUD BYE 2009...WELCOME 2010

Arghhhhh! lega rase nye dpt balik umah. Home sweet home. Hari ni, mcm nk pengsan kat tpt keje. Bz bangat dong. Aku dr pagi keje non stop (bos bayar gaji, layan je la). Hari ni layan set buffet. Roast lamb, Garlic butter rice, Saute mushroom, Mix salad, Potato salad, Potato wedges. Yg wat aku mcm mintak nyawe, roast lamb la. Gile la, nk idup arang bagai. Panazzz siut (cair plastic sugery aku). Kambing sekor chaiii. Nk marinated, nk cucuk kat besi tu, nk angkat, nk golek2....adoiiii! tired, so tired. Tpi ape pun, semua bjln dgn lancar. Semua sedap, x der complain ape pun, semua abish (sonyum la bos den..masyukkkkk). Nk jadi cite, arang plak x cukuppppp. 1 Bukit bintang aku round cari. Semua kedai dah habis. Aku x kire, sbelum bontot aku panazzz kene tempik ngan bos, aku tempik dlu staff aku pg Chow Kit beli arang. Nsib ader. Tpi still gak prob, Timing dah lari. Nak tak nak aku suh staff aku masuk kan kambing tu dlm oven (lau bos aku tau ni, U ARE FIRED). Shhhh! jgn spe pecah lubang. Akhir nye, tu la hasil nye. Semua bereh. Alhamdulillah! ok guys...jumpe len kli lak. HAPPY NEW YEAR! may God blessed us and everything will be smooth and safe for our journey this year..Ameen

Wednesday, December 30, 2009

1st day


On d way nk pegi keje, reading a "kosmo newspaper" (paper paling murah, as long aku tau per jd dlm dunia ni). Aku terbace la kisah one of the bloggers ni (cun siut awek ni, model lg tu). Aku dah lame ngidam nak try ader blog sndiri. Tapi...aku x tau mcmane nk start. Abis keje kol 7pm, aku pg Bangsar Baru beli VCD (Avatar The Last Air Bender, The Soloist, Coco Chanel, Proposal, Greta, The Maiden Heist). Brp hinggit aku abis jgn d tnya, ckup la klu aku ckp yg aku ni MOVIE ADDICTED. Fhm2 sudah. Sampai aje umah aku on internet, try la survey blog awek td. Menarik....kat dlm blog awek ni ader collum mcmane nk create blog...something like tat la. Aku pun dah terjebak. So, aku dah capai cite2 aku nk ader blog sdiri. Bloggers2, kawan2, org asing, makluk asing ke...support aku & bg la komen aper yg patut. Nanti kan pe plak aku nk bebel kat dlm blog ni esok....