WAH!

WAH!

Wednesday, December 30, 2009

1st day


On d way nk pegi keje, reading a "kosmo newspaper" (paper paling murah, as long aku tau per jd dlm dunia ni). Aku terbace la kisah one of the bloggers ni (cun siut awek ni, model lg tu). Aku dah lame ngidam nak try ader blog sndiri. Tapi...aku x tau mcmane nk start. Abis keje kol 7pm, aku pg Bangsar Baru beli VCD (Avatar The Last Air Bender, The Soloist, Coco Chanel, Proposal, Greta, The Maiden Heist). Brp hinggit aku abis jgn d tnya, ckup la klu aku ckp yg aku ni MOVIE ADDICTED. Fhm2 sudah. Sampai aje umah aku on internet, try la survey blog awek td. Menarik....kat dlm blog awek ni ader collum mcmane nk create blog...something like tat la. Aku pun dah terjebak. So, aku dah capai cite2 aku nk ader blog sdiri. Bloggers2, kawan2, org asing, makluk asing ke...support aku & bg la komen aper yg patut. Nanti kan pe plak aku nk bebel kat dlm blog ni esok....

No comments:

Post a Comment