WAH!

WAH!

Friday, January 1, 2010

ALAMAK! abis duit aku



TAK BOLEH TAHAN....Balik dr keje terus ke Mid Valley (tokey kedai kat sni kaye sbb aku) nak shopping b'day present for my staff. Round2...bought PDI tshirt tuk Kitchen Helper aku & Crab Tree Evelyn Hand & Body Losyen. Semua kitchen staffs contribute rm10 sorang. Nak naik kan gaji dorg tiap2 bulan bukan bidang kuase aku. Ni aje la yg mampu aku buat..THE BEST PART....aku lak yg terjebak MEMBORONG PDI tshirt & beli Hush Puppies sandal. KOPAK AKU. Semua ni hadiah dr aku kpd diri aku (sempena b'day pd bln 8 nanti)....Sometime, kite kena buat mcm tu. Puas kan dri sendiri. Semua tu tuk motivate diri kita. Present tuk penat lelah kita mencari rezeki d bumi Allah. Mcm kes aku, tiap2 bln aku beli/borong shuzz a.k.a shoes.Kalau org tgk kasut aku mmg besepah2. Ada 3,4 pasang yg aku x pakai lagi (buat tukun bela ikan dlm shoe rack tu & aku rasa mcm aku hutang aje ngan kedai kasut tu kalau aku x beli kasut). My hubby ckp aku ni SHOEHOLIC. Nasib la dia fhm (cam ne x fhm, bkn $$$ dia yg keluar). Org luar ckp aku membazir.